Usein kysytyt kysymykset

Miten tunneille ilmoittaudutaan?

Tunneille ilmoittaudutaan Eepos-oppilastietojärjestelmän kautta. Kun klikkaat kotisivuillamme mitä tahansa ilmoittautumis-nappia, sinut ohjataan Eepokseen täyttämään ilmoittautumislomake. Kun olet lähettänyt ilmoittautumislomakkeen, saat ilmoittautumisestasi sähköpostin. Mikäli et saa sähköpostia, tee ilmoittautuminen uudelleen. Voit myös tarvittaessa kysyä lisäapua esimerkiksi yhteys-lomakkeen kautta.

Miten tuntien ajat sovitaan?

Ilmoittautumisen jälkeen opettaja ottaa sinuun / teihin yhteyttä. Sovit siis tuntiajoista suoraan oman opettajan kanssa.
Mikäli ilmoittaudut ryhmäopetukseen, myös tässä tapauksessa sinuun ollaan ilmoittautumisen jälkeen yhteydessä.


Missä tunnit pidetään?

Meillä on opetusta useammassa eri opetuspaikassa. Suurin osa instrumenttiopetuksesta tapahtuu Agricolankadulla tai Aleksis Kiven peruskoululla, joitakin tunteja pidetään myös Pasilan Kaninkolossa. Bändiopetusta annetaan Aleksis Kiven peruskoululla sekä Sturenkadun väistötiloissa. Saat tiedon omien tuntien sijainnista omalta opettajalta.

Mitä jos ilmoittautumisen jälkeen ei löydy opettajan tai ryhmän kanssa yhteistä sopivaa tuntiaikaa?

Tunneista laskutetaan vasta, kun tunnit ovat alkaneet. Pyrimme tietenkin aina järjestämään kaikille mukaan ilmoittautuneille opetusta. Mikäli kuitenkin kävisi niin, että sopivaa ryhmää tai tuntiaikaa ei millään löydy, ei maksuakaan tarvitse maksaa.

Tarvitseeko tunneille oman soittimen?

Joitakin soittimia on mahdollista aluksi vuokrata. 
Meiltä löytyy ainakin seuraavia lainasoittimia: huilu, viulu, saksofoni, klarinetti, sello, trumpetti, pBone. Muista soittimista kannattaa kysyä. Mikäli sinulla on oma soitin, sitä käytetään tunneilla. Pianot, rummut sekä vahvistimet löytyvät opetusluokista.

Mitä lukukausimaksuun sisältyy?

Opetusviikkoja on syyslukukaudella 15 ja kevätlukukaudella 15. Yksi viikoista on työpajaviikko, jolloin oppilas voi osallistua niin moneen työpajaan kuin pystyy ja  mahtuu mukaan. Lisäksi on oppilaskonsertteja ja matineoita, joihin kaikki oppilaat saavat osallistua.  Alle 20-vuotiaille oppilaille lukukausimaksuun sisältyy vuosittain myös musiikin perusteiden opintoja ja erilaisia muita ryhmäopintoja, joihin ilmoittaudutaan erikseen.

Yli 20-vuotiaat oppilaat voivat osallistua aikuisten musiikin perusteiden opintoihin puoleen hintaan.

Voinko ilmoittautua kaverin kanssa yhteisille soitto- tai laulutunneille?

Voit. Voit kirjoittaa ilmoittautumislomakkeen kohtaan “Muuta” toiveesi paritunneista tai kysyä niistä suoraan esimerkiksi yhteys-lomakkeen kautta.

Pitääkö osata jo jotain kun aloittaa tunnit?

Ei tarvitse. Jokainen oppilas saa opetusta omista lähtökohdistaan, olipa se sitten vasta-alkaja tai jo aiemmin soittamista harrastanut. Kaikki ovat tervetulleita tunneille!

Minulla on kysyttävää laskutuksesta, minne voin olla yhteydessä?

Voit olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto(a)kallionmusiikkikoulu.fi tai rehtoriin. Yhteystiedot löytyvät yhteys-sivulta.

lisätietoja löydät myös oppilaan oppaasta

Siirry oppilaan oppaaseen >>