Aikuisten kehorytmiikka

Tervetuloa kehorytmiikkatunneille!

Rumpali ja lyömäsoittaja Pekka Saarikorven “Rytmi & Liike” -kehorytmiikkatunneilla lähestytään kehollista ilmaisua rytmiikan, oman äänen ja liikkeen keinoin.

Rytmi & Liike -kurssit sopivat kaikille kehorytmiikasta, kehollisesta ilmaisusta ja rytmimusiikista kiinnostuneille musiikin ja tanssin harrastajille, ammattilaisille ja opettajille. Kurssi antaa uuden näkökulman kehollisuuteen, musiikin ja liikkeen väliseen vuorovaikutukseen ja ilmaisuun. Kursseilla tutustutaan myös perinteiseen kehorytmiikkaan.

Avoimen tason kursseilla aikaisempaa kehorytmiikkakokemusta ei tarvita. Peruskurssin jälkeen kehorytmiikkaa voi jatkaa erilaisissa ohjelmistoryhmissä, jotka sopivat kaikille kehorytmiikkaa pidempään harrastaneille. Jatkoryhmiä on useita erilaisia ja eri teemaisia, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. Jatkoryhmien teemat vaihtelevat liikkeellisistä ja stomp-tyylisistä ryhmistä erilaisiin maailmanmusiikki- ja draamallisiin kehorytmiikkaperformanssiryhmiin sekä laulullisiin, kehorytmiikkaa ja stemmalaulua yhdistäviin “body music choir” -ryhmiin.

kurssin ajankohta

Pe klo 10-11 Rytmi & Liike -kehorytmiikka (avoin taso) (10krt/lukukausi)

Pe klo 17-18 Rhythm & Movement -ohjelmistoryhmä (rytmi, liike, koreografia) (14krt/lukukausi)

Pe 18.15-19.15 Body Music Choir -ohjelmistoryhmä (rytmi, laulu, liike) (14krt/lukukausi)

Opetuspaikat

Kallion Musiikkikoulu, Agricolankatu 4

hinnat

10 x 60 minuuttia - - - 165 €

14 x 60 minuuttia - - - 195 €

Lisätietoja hinnoista

Tätä kurssia opettaa